Bewertungen von Proeflokaal Bregje Meppel

Neue Beurteilungen

4.0
Alie Hilberts
24 Januar 2022

Levering exact op afgesproken tijdstip en heerlijk gegeten

Harry de Jong
19 Dezember 2021

Snel bezorgd en eten lekker warm. Heerlijk gegeten

Kok
12 Dezember 2021

Bestelling stond klaar, lekker gegeten!

Bakker
4 Dezember 2021

Prima eten, kaasplankje beter dan verwacht, de rest goed op orde. Gewoon lekker eten voor goede prijs dus. Enige tip is dat de salade bij de Sate in dezelfde bak zat, dat zou ik los doen (het een is warm, het andere koud)

Wim van Turennout
22 November 2021

Eten was heerlijk We hadden echter voor 9 personen en de verpakking was erg onoverzichtelijk. Graag opde verpakking zetten wat er in zit. Met name de soep

Anonieme
9 September 2021

3-gangen menu, porties voldoende. Jammer dat er geen satesaus op de kipsate zat.

San
25 Juni 2021

Alles was lekker, met uitzondering van het varkenshaasje. Taai en hard en eerlijk gezegd niet te eten.

Uiterwijk
20 Juni 2021

Wij hebben online een 3 gangen menu besteld en laten bezorgen. Het eten was erg lekker niets op aan te merken. Gaan het zeker nog een keer doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hoogeveen
20 Juni 2021

Smaak prima , maar de manier van verpakken , jeetje wat ongezellig . We schrokken ervan , oke je haalt af dus opgemaakte borden word hem niet . Maar op deze manier vergaat je eetlust spontaan Afhalen nooit meer , heen om uit eten te gaan zeker we.

A. W.
30 Mai 2021

Super eten.

Siekmans
25 Mai 2021

Via de site besteld (en betaald) en als afhaaltijd 18.00 ingevuld, aangekomen bij Bregje werd mijn naam doorgegeven aan de keuken en kreeg ik daarop direct een mail dat mij afhaaltijd was aangepast naar 18.10 (wat later ongeveer 18.15 werd). Dat vond ik ietwat vreemd. Het eten was van een prima kwaliteit passend bij de lage prijs. Kortom, behoudens de verwarring over de afhaaltijd, value for money.

Schoemaker
24 Mai 2021

Enorm droge spareribs, erg zonde. Voor grote eters was het niet voldoende. Verder snelle service!

Jacco
23 Mai 2021

Eten was lauw en had er iets meer van verwacht , zelfs patat was niet knapperig. Toetje was heerlijk.

Martin
23 Mai 2021

Varkenshaas was te taai. De rest was goed en lekker! Snel en stipt bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ester
23 Mai 2021

Veel keus en een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle bezorging! Warme en koude gerechten zijn apart van elkaar gehouden, dus alles is nog op de juiste temperatuur.

Fleur
17 Mai 2021

Onze bestelling werd netjes op tijd bezorgd, door een vriendelijke bezorger. Het menu was voordelig en heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzanne Loman
2 Mai 2021

Bezorging netjes op tijd! Maaltijd was niet compleet (saus bij de varkenshaas en rauwkost ontbraken).

M.Brand
29 April 2021

Bezorgservice prima. We hebben lekker gegeten.

Ten Seldam
27 April 2021

Voorgerecht was heerlijk. Wat ons tegenviel is dat er geen groente bij hoofdgerecht was. We hadden niet apart erbij besteld,omdat we de vorige keer dubbel kregen.

R.Otten
26 April 2021
Suzan
26 April 2021

Eten was prima! Wel was de rauwkost en de knoflook saus vergeten, dat was wel jammer. Verder keurig op tijd en lekker van smaak.

Alex bartelds
12 April 2021

Was snel klaar goeie porties niks te klagen dus dik in orde

Onb
10 April 2021

Geweldig gegeten. Het is en blijft een aanrader. Prijs en kwaliteit is top

Annetjekroketje
9 April 2021

Lekker eten, goede temperatuur en mooie porties. Enige nadeel is dat je koud en warm eten tegelijk meekrijgt en eigenlijk je koude voorgerechten beter achteraf kunt eten

Flavia
4 April 2021

Het eten was heerlijk echt een aanrader

Hofman
3 April 2021

Gisteren een menu gehad voor 6 personen het hoofdmenu was al lauw en twee dingen vergeten jammer

Vera
1 April 2021

We hebben heerlijk gegeten! We misten wel 1 gerechtje maar dat werd snel nagebracht. De warme wafels waren wel erg droog geworden, maar de smaak van alle gerechten was top!

M.B.
25 MĂ€rz 2021

Prima, zowel levering als het eten. Heerlijk 3 gangen diner!

Stieneke
22 MĂ€rz 2021

Wij zijn zeer tevreden over Bregje Meppel. Ik had het menu om thuis op te warmen besteld , werd ik daarover nog teruggebeld of ik dit zeker wist en niet het warme menu wilde halen. Niet echt, want wij wonen in het buitengebied (daar waar niet bezorgd wordt). Maar ik vond dit uiterst correct. Bij het uitpakken van de voorgerechten echter, misten we de poke bowl. Contact gezocht met Bregje en het werd gewoon na gebracht! Alle lof, we hebben heerlijk gegeten, de hele avond thuis was top. Met dank aan Bregje was mijn tweede corona-verjaardag echt een toppertje!! We zullen dit zeker nog eens doen, een aanrader!

Trijntje
21 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

A Kok
20 MĂ€rz 2021

Voor- en nagerecht heerlijk. Jammer dat hoofdgerecht niet compleet was, geen salade en frietjes. Zijn gelukkig gebracht nadat vlees op was.... De burger viel tegen, broodje met simpele hamburger, weinig extra's. Zijn eerlijk gezegd beter gewend van Bregje.

Loes Heebink
17 MĂ€rz 2021

Pepersaus voor biefstuk ontbrak, honing notenparfait voor camembert ook en van de rauwe groenten (bleekselderij, komkommer en paprika) was niet duidelijk hoe te bereiden. Verder smaakte alles wel lekker, vooral de poke bowl zalm.

Marouchja
16 MĂ€rz 2021

Was ontzettend lekker ik vond het alleen wel erg lang duren.

Nienke
15 MĂ€rz 2021

Wederom heerlijk gegeten, maar.... bij de proeverij-toetjes hadden we het idee dat er wat ontbrak.. op de menukaart staat dat bij de cheesecake een aardbeiensaus zit en bij de madeleines een mandarijnencompote. Bij mijn bestelling van vorige week alsook die van afgelopen weekend zat dit er niet bij. Dat maakte de toetjes een beetje on-af.

Gerarx
14 MĂ€rz 2021

Netjes op tijd bezorgt. Lekker gegeten. Aan te raden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gert Siekmans
14 MĂ€rz 2021

Helemaal top! Eenvoudige bestelprocedure, snelle en erg vriendelijke bezorging en genoten van heerlijk eten. Absolute aanrader!!! Ik kan geen verbeterpunten noemen, of het moet een andere verpakking, anders dan plastic bakje, voor de pokebowl zalm zijn. Wij bestellen na onze positieve ervaring zeker vaker bij Bregje.

Kok
13 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten en was goed warm! Vlotte en nette bezorging.

Kok
5 MĂ€rz 2021

Op de tomatensoep na, was het prima voor elkaar. Na een belletje hierover een flesje wijn gekregen. Top opgelost en welwillend voor een goede service. We misten het 'uit eten gevoel'. Maar daar kan dit restaurant natuurlijk ook niets aan doen, in deze corona tijd. Voor de prijs prima eten!

Lenneke Oostingh
3 MĂ€rz 2021

Eten was heerlijk en mooi verpakt. Jammer dat een deel van de bestelling er niet bij zat. Wij kwamen er laat achter dus konden dit niet nog ophalen.

Antwort von Proeflokaal Bregje

Goedenavond. Bedankt voor uw review. Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat uw bestelling niet compleet is. Ik zal morgen contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet Arjan slag Proeflokaal bregje meppel

Ronald Machiels
2 MĂ€rz 2021

Het eten was weer fantastisch. Alleen de kroepoek smaakte naar oud frituurvet, deze was niet te eten.

Tebberman
1 MĂ€rz 2021

De smaak is prima, de temperatuur ook van de gerechten. Ik zie i.p.v. de maiskolf liever een schaaltje salade, of andere ( gemengde) groente. De varkenshaas is een beetje aan de kleine kant.

Holterman
1 MĂ€rz 2021

Het bestellen en bezorgen: Top Van de 4 pp hadden 3 carpaccio als voorgerecht maar vonden deze niet veel smaak hebben zelfs n beetje waterig. Pokebowl was heerlijk! Beenham was top! Burger veel saus en spareribs droog en niet mals. Sorry... Dessert was prima/ lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bob
28 Februar 2021

Kwaliteit is prima, wordt misschien nog beter als er wat opwarmtips worden meegegeven. Nu zijn div onderdelen sterk afgekoeld. Verder zijn de bezorgmaaltijden eenvoudig te bestellen en je wordt op de hoogte gebracht als de bezorgdiensten onderweg is..!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L.E
28 Februar 2021

Wij misten 1 x spareribs. Ook waren er geen sausjes toegevoegd bij de rest van onze onze bestelling en ontbrak de salade. De toetjes “waffels” waren keihard en niet meer eetbaar. Gelukkig kwam de eigenaar achteraf nog spareribs brengen.

ina
28 Februar 2021

Snel en perfect verpakt(weinig plastic) bezorgd. Kwaliteit hardstikke goed, het werkt jammer genoeg niet met drie gangenmenu dan zijn de patatjes niet echt warm meer. Maar al met al toch tevreden.

de Groot
27 Februar 2021

Wat leuk om dit een keer te bestellen. Heldere omschrijving over hoe het gemaakt kan worden Top; de carpaccio & beef tatami (lekkere dressing) Top; heel leuk om zo samen te eten! Tip; goed alles checken, onze sesamzaadjes misten. Tip; kijken of de biefstuk ook als medium in de oven gebakken zou kunnen worden en tijd daarvan in de folder plaatsen.

Elles
25 Februar 2021

Kleine tip: we konden niet goed bepalen welke saus bij welk gerecht hoort. Geloof dat we goed gegokt hebben. Misschien handig om de naam van het gerecht op de saus te noteren oid. Verder was het heerlijk en prima om zelf te bereiden. Alle 3 enorm genoten!

Wagenaar
25 Februar 2021

Heerlijk diner thuis voor een mooie prijs!

Boer
20 Februar 2021

De varkenshaas was erg droog, alle wafels waren knetterhard. Vergeleken bij de voorgaande keren was dit geen goede ervaring vandaag.

Annemiek
20 Februar 2021

In 1 woord super geregeld en erg lekker. Duidelijke uitleg in foldertje hoe te bereiden en de smaak was echt heerlijk!! Een aanrader voor deze prijs

Saskia
20 Februar 2021

Voorgerecht super proeverijtje Hoofdgerecht lekker alleen de rauwkost ontbrak Nagerecht proeverijtje teleurstellend Geen saus en een half portie.

Sander
17 Februar 2021

Helaas niet naar verwachting. Het vlees was droog en (wij denken in de oven gegooid). Bij de patat zat geen Mayonaise. Hoofdgerecht hamburger en varkenshaas en spare ribs helaas gort en gort droog. Helaas geen Bregje meer voor ons.

A. De Jager
17 Februar 2021

We hebben weer lekker gegeten

Hendrik
16 Februar 2021

De beleving in het restaurant is van goede invloed op de smaak. Ga helaas niet nogmaals bestellen, ik kom wel weer langs als de horeca weer opent. Alles was lauw bij aankomst, de varkenshaas was erg, erg klein en werd verder afgekoeld door de koude aardappelsalade die er tegenaan lag.

Brink
15 Februar 2021

Alles netjes verpakt, voldoende eten, goede kwaliteit en netjes op de aangegeven tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mayke
15 Februar 2021

Heerlijk gegeten! De spareribs en beenham zijn echt aan te raden. We komen zeker nog eens terug!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kwakman
14 Februar 2021

Het vlees en de vis waren lauw tot koud qua temperatuur. Vlees en vis waren wel mals. Er miste salade, terwijl de site aangaf dat dit erbij zou zitten. Soep en de patat was het enige wat enigzins warm was. Ook de wafel was koud. Producten misschien met aluminiumfolie bedekken om warm te houden? Al met al viel het ons een beetje tegen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karlos Huls
14 Februar 2021

Het was erg koud helaas. Maar met een beetje opwarmen alsnog erg lekker.

Lou
13 Februar 2021
L. Wesselink.
4 Februar 2021

Diverse keren gegeten bij jullie aan de zaak en nu voor de 2e keer laten bezorgen. Was weer genieten. Succes.

L. Kist
3 Februar 2021

Het heeft goed gesmaakt, de friet mocht iets warmer zijn.

Suzanne
2 Februar 2021

Helaas niet waar we op hoopte. Een uur moeten wachten. Was later dan gepland en dat op dinsdag. Vervolgens koude smaakloze spareribs. En erg slappe patat. Kipsaté was oke. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Barth
1 Februar 2021

Heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
31 Januar 2021

De bestelling werd 10 minuten later dan gepland bezorgd en het eten was koud. Ook ontbrak de rauwkost.

Han
30 Januar 2021

De smaak van het eten was goed alleen het vlees was niet warm meer .de patat was wel goed warm en lekker krokant.

Joost de Boer
24 Januar 2021

Ingrediënten voor de voorgerechten waren niet compleet. Desalniettemin hebben we héérlijk gegeten. Tip: nummers of namen op de bakjes!

Herma
24 Januar 2021

Bestellen online ging super makkelijk en het eten was precies klaar op de geschatte tijd. Alles was goed verpakt. De hertencarpacio was heerlijk!

Kim Jansen
23 Januar 2021

Carpaccio prima Hoofdgerecht miste de rauwkost Dessert miste de aardbeiensaus bij de cheese cake. Wafel en en ander cakeje waren gortdroog.

Geanz
23 Januar 2021
Harry de Jong
22 Januar 2021

Op tijd bezorgd en het eten was voortreffelijk. Een driegangenmenu voor 16,50 euro. Waar vind je dat nog? Super!

Calvin Snijder
20 Januar 2021

Super goede service. Heerlijk gegeten. De bezorger nam de tijd om alles even te presenteren

Fam.Geerts
13 Januar 2021

Wij verheugden ons op een heerlijke maaltijd, maar helaas viel dit erg tegen. Hebben contact gehad met Bregje Meppel en gevraagd om terugstorten van ons geld. Het eten hebben we helaas weg moeten gooien.

K Bakker
12 Januar 2021

Helaas was de bestelling pas 25 minuten later klaar, dan het online aangegeven moment. Dus lang moeten wachten, voordat ik het mee kon nemen. Daarnaast was het hoofdgerecht lauw en daardoor ook niet zo smakelijk. Dit kwam niet door de reisafstand, want ik ben binnen 5 minuten thuis. Erg jammer en wat mij betreft geen goede reclame voor Bregje in deze Corona-tijd, terwijl ik bewust de keuze heb gemaakt om lokale ondernemers te steunen en daarbij vooraf ook fooi heb betaald wat het bij nader inzien niet waard was. Heel erg jammer, want dat wat een verrassing voor mijn ouders in deze moeilijke tijd had moeten zijn, werd het dus niet in positieve zin.

Miranda
10 Januar 2021

We misten de boter en tapenade bij t stokbroodje, de spareribs en de kipsaté waren prima maar de varkenshaas was droog en had weinig smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pascal
9 Januar 2021

We waren blij verrast toen we zagen dat er Vegan besteld kon worden. Het hoofdgerecht was alleen niet wat we er van verwacht hadden. Het hoofd gerecht was naan brood met shoarma en Vegan knoflooksaus. Helaas ontbrak het brood en de saus waardoor het alleen nog maar een beetje shoarma op wat sla was met wat net niet gare patat erbij.

Agnes
8 Januar 2021

Het eten was niet warm en se aardappels waren ook Niet fantastische, maar dat ia een kwestie van smaak 😉. bij het nagerecht miste de manderijncompote. De bezorging was top, zeer vriendelijke jongenman.

Diane
5 Januar 2021

Smaakte goed, we hadden er extra patat bij besteld, dit was maar goed ook, anders was het een beetje weinig

Astrid
3 Januar 2020

De vegan shoarma was heerlijk! Lekker in combinatie met het stokbroodje vooraf en de brownie in het proeverij pakket was ook erg lekker. De madeleines waren wel wat droog en de spareribs van mijn man smaakten ook minder.

Erik Koppers
1 Januar 2020

Heerlijk en simpel te bereiden!

Lucie
30 Dezember 2020
Snoek
24 Dezember 2020

Heelijk gegeten. Zalm was fantastisch en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd Echt een aanrader

Marcel
24 Dezember 2020

Mooi optijd klaar, lekker gegeten. Mis bij het desert de chocolade taartjes wel !!

Max
18 Dezember 2020

Prima prijs kwaliteit verhouding. Voor een afhaal maaltijd had het een hoge kwaliteit. Wij zijn zeker tevreden.

Henry/José
17 Dezember 2020

Was weer heerlijk !!👍👍

Schuhmacher
16 Dezember 2020

De @homebox is een aanrader. Keurige handleiding, mooie porties en lekker eten. Doordat je het zelf opwarmt in de oven, is alles warm, vers en kun je relaxt tafelen. Voor herhaling vatbaar!

Snoek
11 Dezember 2020

Hebben heerlijk gegeten. Beenham was erg lekker net zoals de varkenshaas. Kortom voor zeker nog eens

Otter
10 Dezember 2020

Super lekker eten, alleen had ik me verheugd op de mini brownie in de dessert proeverij, nu was dit iets anders als aangegeven als oo internet stond

Hhb
9 Dezember 2020
Martijn Kuik
6 Dezember 2020
Hendriks
5 Dezember 2020

Helaas waren de frieten niet meer warm en het vlees en de vis ook niet. Verder zag het er een iet wat minimalistisch uit.

Anoniem
5 Dezember 2020

Aanrader en heerlijk gegeten

Steenhoek
4 Dezember 2020
Romee Broertjes
4 Dezember 2020

Het eten was lekker. Alleen is er geen rauwkost bij beide maaltijden geleverd, dus klein minpuntje. Verder zijn we blij met jullie :)

P.
4 Dezember 2020

Goede kwaliteit, snelle levering. Aanrader.

Slager
3 Dezember 2020
Snoek
30 November 2020

Voor het eerst besteld. Was erg lekker en prima op tijd bezorgd. Goed verpakt. Voor nog eens

Marianne Visscher
28 November 2020

Eten super. Goede bezorging. Mooi alles apart verpakt. Volgende keer bestellen we wel een extra portie friet erbij.

Marco
22 November 2020

Prima verzorgd drie gangen diner. Goed verpakt en dus nog lekker warm. Als er ook nog jam en poedersuiker bij Madeleines gezeten had, was het vijf sterren waard geweest.

Trijntje
22 November 2020

Super lekker gegeten. Eten was er redelijk snel voor een zaterdagavond. We gaan zeker weer bestellen!

Mathilde
21 November 2020

Was mooi optijd bezorgd. Alleen het was helaas amper warm en patat heel erg slap...

Daphne
20 November 2020

Eten was lekker, maar iets aan de lauwe kant

Harma Boekweg
17 November 2020

Het was goed verzorgd en erg lekker

Marcel Runhart
16 November 2020

Helaas was het eten koud en dat gaat ten koste van het genot van het eten. Vorige keer was het wel goed maar nu helaas niet.

Mandy dekkers
15 November 2020
Marjolijn Haverkamp
11 November 2020

Prima idee om in deze bizarre tijden zo’n service te bieden. Kun je bij een speciale gelegenheid toch uit eten in je eigen huis.

Alberdine
11 November 2020

We hebben het diner kado gegeven. Dat viel erg in de smaak. Het recepten boekje is erg handig! Een tip voor de volgende keer. Op de doosjes aangeven wat welk gerecht is en wat waarbij hoort.

M.G.B
8 November 2020

Eten zag er goed uit. Het betreft het 3 gangen menu. Enige nadeel was dat het menu bij thuiskomst 5 minuten lopen behoorlijk was afgekoeld. Smaak was prima en de gerechten waren mooi compleet. Alleen de temeperatuur weerhoud de laatste ster.

Dijs
8 November 2020

Eten was erg lekker en nog perfect warm. Werd op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Renah Mekkelholt
7 November 2020

Was prima , super prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk persoon .

Trijntje
4 November 2020

We hebben een heerlijke thuis bezorgde maaltijd gehad. Gaan we zeker weer doen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcel
2 November 2020

Lekker eten opgehaald, hoewel het wel verschilt met hoe het in restaurant is. Wat ideeen voor een mogelijk volgende keer: - een halve maiskolf als groente viel tegen, graag meer groente of salade er bij (bijv. een duitse salade) - salade als hoofdgerecht kan wat meer fantasie gebruiken - graag meer dan 1 vis en 1 vegetarische keuze, bijv. de poke bowl als veg. hoofdgerecht zou mooi zijn - de verpakking was van piepschuim, en kan niet bij het verpakkingsafval, graag recyclebare verpakking (of nog beter bakjes met statiegeld, komen de klanten ook nog een keer terug)

Marjolein
1 November 2020

De carpaccio was veel te koud, het leek alsof het nog bevroren was waardoor de smaak erg waterig was. Varkenshaas was te droog. En de "kaasplank" voor 4.50 viel ook erg tegen en was in onze ogen geen kaasplank.

Wobben
31 Oktober 2020

Goedenavond, Het eten wat we hadden was lekker. Maar de porties waren erg klein. -1 bakje aardappeltjes voor 5 personen. -Bij de veganshorma zat een pittabroodje ipv een naanbroodje. Bij de kipsate zat geen satesaus, geen kroepoek en geen uitjes. -Bij de spare-ribs zat geen maiskolfje. -En bij alle hoofdgerechten zou aardappelsalade zitten, die hebben we niet gezien. Conclusie: we zijn niet tevreden over deze bezorgmaaltijd. mvg

Jeroen
30 Oktober 2020

Vandaag heerlijk thuis 'uit eten' geweest. Is voor herhaling vatbaar!

Bruins
30 Oktober 2020

Heerlijk eten en goede service! Alleen had op de bakjes met sausjes mogen staan waarvoor ze bedoeld waren. Verder... top!!

Fzn
29 Oktober 2020
Klooster
27 Oktober 2020

Keurig op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Top!

Jenneke Kroes
26 Oktober 2020

Eten was lekker maar niet warm.. Kroepoek bij de saté in was niet slim..beter toevoegen in apart bakje

M.B.
18 Oktober 2020

Goed eten. Prima service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joep
16 Oktober 2020

Het 3-gangen menu laten bezorgen was een goed idee! Alles smaakte top en de porties waren zeer goed. Ik kan het iedereen aanraden. Wij namen de zalm met toast, vega shoarma en de cheesecake.

Joanne
3 Oktober 2020

Super voor elkaar! Bedankt!

Lotte
3 Oktober 2020

Dessert was erg lekker, hoofdgerechten (spareribs) vond niemand lekker.

Jan
29 August 2020

Heerlijk gegeten weer! Alleen jammer dat het eten bij bezorging bijna koud was.

Willemien Van Veen
3 August 2020

Deze x was t niet goed. Eten was koud ondanks de aluminiumfolie. De varkenshaas was hartstikke droog. De soep vergeten. Het lavacakje was wel lekker

Anne
24 Juli 2020

Lekker hoor, 3-gangen menu wordt goed verpakt bij je aan de deur afgeleverd.

Sippie Reesink
21 Juli 2020

Het was heel lekker, goed bereid, alle lof.

Esmiralda
18 Juli 2020
Willemien Van Veen
15 Juli 2020

T was super voor elkaar. Erg lekker! T enige was dat t niet meer zo heel warm was toen we thuis kwamen. Maar ja moesten ook 20 min rijden.

Martin
7 Juni 2020

Bij afhalen!: 1van de 3 desserts bleek niet geleverd. 2x zelfde product verschillend uitgeleverd: 1x zalm met garnituur, 1x zonder garnituur. Producten bleken snel afgekoeld. JAMMER!

H.Sietzema
7 Juni 2020

Was prima voor elkaar en lekker van smaak.

M. Deinum
4 Juni 2020

Bestelde keurig op tijd afgeleverd en was wederom erg lekker.

Michiel
31 Mai 2020

Goed eten, grote porties en lage prijs.

Esmiralda
31 Mai 2020
J.de Vos
28 Mai 2020

heel tevreden, het eten was heerlijk en precies op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leonard
24 Mai 2020

Alles in wegwerp verpakkingen, maar het zag als nog appetijtelijk uit alsof het op bord was geserveerd. Een prima oplossing voor de huidige omstandigheden, maar kan niet tippen aan de flair van dineren in een restaurant/eet gelegenheid.

Harma Boekweg
20 Mai 2020

Het eten was goed verzorgd en heerlijk.

Frank van der Ven
20 Mai 2020

Heerlijk thuis gegeten , afhalen was zo slecht nog niet, prijs kwaliteit is top

Van der wal
19 Mai 2020

zalm was heerlijk, bregje burger ook echter: de drank was niet gekoeld, de carpaccio 2 maal super bloederig. Mijn vriend is er zelfs ziek van geworden, onderweg gestopt om te kotsen...

lisa
18 Mai 2020
E van der Laan
17 Mai 2020

lekkere maaltijd goed verpakt bezorgtijd is precies

Henry/José
14 Mai 2020

Prima!! Heerlijk gegeten!!👍👍👍

Petra
12 Mai 2020

Heerlijk uit eten geweest in eigen huis. Goed verpakt en nog lekker op temperatuur. De warme wafel als nagerecht viel goed in de smaak van zoonlief!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Klinge
11 Mai 2020

Het was goed voor elkaar. En lekker👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JS
10 Mai 2020

Zoals altijd van Bregje een top maaltijd.

Henk
5 Mai 2020

Salade was heerlijk, gebakken aardappeltjes goed, maar vlees wat weinig smaakvol.

Odding
4 Mai 2020

Voorgerecht en toetje heerlijk. Het hoofdgerecht was naar mijn idee niet compleet. Op de website werd vermeld dat er bijgerechten bij hoorden. Dit ontbrak qua groente

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Siety de Lang
4 Mai 2020

Dag Arjan, met de zelfde middelen kan de smaak en kwaliteit beter. De aardappelen waren compleet verziekt te veel doorgebakken, zwart geblakerd dus dat hebben we allemaal weggegooid. Groetjes Gerard en Siety

Xander Jager
3 Mai 2020

Carpaccio was bevroren

Hoeben
2 Mai 2020

Prima verzorgd. Op de afgesproken tijd was het klaar om op te halen. Het smaakte prima. Mocht er al iets op te merken zijn: de kroepoek bij de kipsaté was taai. Kan er misschien beter niet bij gedaan worden of apart ingepakt worden. Verder niets dan lof!

Miriam
30 April 2020

Afgehaald. Ideaal dat je online bestellen kan en direct afrekenen. De manier waarop je kan afhalen is goed ingericht. Maaltijden goed verpakt en alles kwam warm of koud (voorgerechten) aan thuis. Dikke prima. Het eten was ook lekker. De enige opmerking die we hebben is dat de portie grootte tussen 4 hoofdgerechten enorm verschilt! Mijn man kreeg 2 mini stukjes varkenshaas en een paar stukjes gebakken aardappelen. Terwijl mijn doosje amper dicht kon, ramvol hamburger, mega veel aardappel en een maiskolfje. De Kids hadden beide zalm en die porties verschilden ook enorm in portie grootte.

Douma
30 April 2020

Prima eten en smakelijk! Wel 1 tip; laat de bezorger zich ook aan de 30km zone houden in de woonwijk!

Fam. G.Talen
28 April 2020

Heerlijk, we hebben genoten! Zo gauw het weer kan, komen wij zeker een keer een hapje eten!

H.G.Otto
28 April 2020

Vega + spareribs goed maar aan de koude kant. Groente goed. Gebakken aardappeltjes, koud en iets te veel aangebrand.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Judith
27 April 2020

Kleine porties, niet zoals we gewend zijn. We zijn geen grote eters, maar 6 aardappeltjes bij de burger is te weinig.

Koen
27 April 2020

Vlees op zich prima, maar algehele maaltijd slap en lafjes. De oorzaak van dat alles in een papierenbakje zit? Kroepoek doorweekt van de satesaus bijv.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
26 April 2020

Superlekker gegeten, alles heerlijk warm

Jan
24 April 2020

Heerlijk gegeten, we bestellen snel weer! Alleen jammer dat de kruidenboter en tapenade bij het brood ontbraken.

Jeroen
24 April 2020
Silvia
20 April 2020

Het was heerlijk! Aanrader om gezellig thuis met z’n allen te eten!

Henk
20 April 2020

Wij wisten niet dat er al aardappeltjes standaard bij het gerecht zaten (niet goed gelezen?) en hadden dus extra portie besteld. Was dus niet nodig geweest. Er zit ook standaard salade bij. Kortom, prima verzorgd. Alles netjes gescheiden verpakt. Het smaakte heerlijk. Op deze manier een beetje uit eten in eigen tuin. Smaakte naar meer. Voor herhaling vatbaar.

Henk Wind
19 April 2020

Prima verzorgd. Aanrader voor deze tijd.

Lize
19 April 2020
V/d Linden
19 April 2020

Carpaccio was erg lekker! Het eten was mooi/handig verpakt en bleef goed warm. Helaas zat er op onze burger geen bacon wat er wel bij stond, dit was jammer. Verder goed voor elkaar.

Esmiralda
18 April 2020
Simone
18 April 2020

super goed eten, alleen de carpaccio was nog half bevroren

Annemieke Gras
14 April 2020

Super, heerlijk gegeten thuis. Bedankt!!

Ronald
14 April 2020

Kwaliteit en bezorging prima. De prijs daarintegen voor wat je krijgt is bijna schandalig. 11, 50 voor wat vlees, een stukje mais, paar aardappelen en sla. Waarbij normaal bij bregje de prijs / kwaliteit / hoeveelheid eten helemaal top is was dit veel te duur voor wat je krijgt.

H.van der Vegt
13 April 2020

Eten was goed verzorgt en was echt lekker , keurig op tijd bezorgd en vriendelijk. Een aanrader .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolein
13 April 2020

Heel kleine porties. Bij gerechten wel heel simpel en ook weinig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Demi
12 April 2020
Henk
12 April 2020

Uit eten in eigen huis, heerlijk gegeten. Op de aangegeven tijd was het klaar en hoefden we niet te wachten bij het halen. Ruime porties, dit gaan we vaker doen.

Monique Zevenberg
10 April 2020

Vanavond “dinertje” voor onze oma van in de 80 laten bezorgen om zo toch een beetje bij haar te kunnen zijn. Blije oma! Dank jullie wel!!!! Morgen is de andere opa en oma aan de beurt😃

Baas
7 April 2020

Hoofdgerecht was nog lekker warm. Zelfs na het eten van het voorgerecht. Kwaliteit was goed en het smaakte gewoon lekker. Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bohemen
6 April 2020

Het was erg weinig en de kipsate was niet helemaal gaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wichard
6 April 2020

Eten was heerlijk, en bezorging was prima. Leuk om zo toch op afstand lekker bij Brechtje te kunnen eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmiralda
6 April 2020
Marian Hofstee
6 April 2020

Het eten was lekker.

Agnes
5 April 2020

Het eten was lekker. Nog op temperatuur toen het werd bezorgd. Sla lekker fris en knapperig.

Schadee
5 April 2020

prima eten weer en keurig op tijd bezorgd zoals afgesproken. Dank!

Gwen
5 April 2020

Als we niet uit eten kunnen, dan halen we het eten naar huis! Heerlijk gegeten, alles prima en netjes verzorgd en bezorgd ;)