Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Meppel

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Meppel

4 sterren na 175 reviews

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3-gangen menu, porties voldoende. Jammer dat er geen satesaus op de kipsate zat.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker, met uitzondering van het varkenshaasje. Taai en hard en eerlijk gezegd niet te eten.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben online een 3 gangen menu besteld en laten bezorgen. Het eten was erg lekker niets op aan te merken. Gaan het zeker nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak prima , maar de manier van verpakken , jeetje wat ongezellig . We schrokken ervan , oke je haalt af dus opgemaakte borden word hem niet . Maar op deze manier vergaat je eetlust spontaan Afhalen nooit meer , heen om uit eten te gaan zeker we.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld (en betaald) en als afhaaltijd 18.00 ingevuld, aangekomen bij Bregje werd mijn naam doorgegeven aan de keuken en kreeg ik daarop direct een mail dat mij afhaaltijd was aangepast naar 18.10 (wat later ongeveer 18.15 werd). Dat vond ik ietwat vreemd. Het eten was van een prima kwaliteit passend bij de lage prijs. Kortom, behoudens de verwarring over de afhaaltijd, value for money.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Enorm droge spareribs, erg zonde. Voor grote eters was het niet voldoende. Verder snelle service!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lauw en had er iets meer van verwacht , zelfs patat was niet knapperig. Toetje was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Varkenshaas was te taai. De rest was goed en lekker! Snel en stipt bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keus en een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle bezorging! Warme en koude gerechten zijn apart van elkaar gehouden, dus alles is nog op de juiste temperatuur.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd netjes op tijd bezorgd, door een vriendelijke bezorger. Het menu was voordelig en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op tijd! Maaltijd was niet compleet (saus bij de varkenshaas en rauwkost ontbraken).

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgservice prima. We hebben lekker gegeten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voorgerecht was heerlijk. Wat ons tegenviel is dat er geen groente bij hoofdgerecht was. We hadden niet apart erbij besteld,omdat we de vorige keer dubbel kregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Wel was de rauwkost en de knoflook saus vergeten, dat was wel jammer. Verder keurig op tijd en lekker van smaak.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was snel klaar goeie porties niks te klagen dus dik in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten. Het is en blijft een aanrader. Prijs en kwaliteit is top

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede temperatuur en mooie porties. Enige nadeel is dat je koud en warm eten tegelijk meekrijgt en eigenlijk je koude voorgerechten beter achteraf kunt eten

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een menu gehad voor 6 personen het hoofdmenu was al lauw en twee dingen vergeten jammer

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! We misten wel 1 gerechtje maar dat werd snel nagebracht. De warme wafels waren wel erg droog geworden, maar de smaak van alle gerechten was top!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zowel levering als het eten. Heerlijk 3 gangen diner!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over Bregje Meppel. Ik had het menu om thuis op te warmen besteld , werd ik daarover nog teruggebeld of ik dit zeker wist en niet het warme menu wilde halen. Niet echt, want wij wonen in het buitengebied (daar waar niet bezorgd wordt). Maar ik vond dit uiterst correct. Bij het uitpakken van de voorgerechten echter, misten we de poke bowl. Contact gezocht met Bregje en het werd gewoon na gebracht! Alle lof, we hebben heerlijk gegeten, de hele avond thuis was top. Met dank aan Bregje was mijn tweede corona-verjaardag echt een toppertje!! We zullen dit zeker nog eens doen, een aanrader!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor- en nagerecht heerlijk. Jammer dat hoofdgerecht niet compleet was, geen salade en frietjes. Zijn gelukkig gebracht nadat vlees op was.... De burger viel tegen, broodje met simpele hamburger, weinig extra's. Zijn eerlijk gezegd beter gewend van Bregje.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pepersaus voor biefstuk ontbrak, honing notenparfait voor camembert ook en van de rauwe groenten (bleekselderij, komkommer en paprika) was niet duidelijk hoe te bereiden. Verder smaakte alles wel lekker, vooral de poke bowl zalm.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ontzettend lekker ik vond het alleen wel erg lang duren.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, maar.... bij de proeverij-toetjes hadden we het idee dat er wat ontbrak.. op de menukaart staat dat bij de cheesecake een aardbeiensaus zit en bij de madeleines een mandarijnencompote. Bij mijn bestelling van vorige week alsook die van afgelopen weekend zat dit er niet bij. Dat maakte de toetjes een beetje on-af.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgt. Lekker gegeten. Aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Eenvoudige bestelprocedure, snelle en erg vriendelijke bezorging en genoten van heerlijk eten. Absolute aanrader!!! Ik kan geen verbeterpunten noemen, of het moet een andere verpakking, anders dan plastic bakje, voor de pokebowl zalm zijn. Wij bestellen na onze positieve ervaring zeker vaker bij Bregje.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en was goed warm! Vlotte en nette bezorging.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de tomatensoep na, was het prima voor elkaar. Na een belletje hierover een flesje wijn gekregen. Top opgelost en welwillend voor een goede service. We misten het 'uit eten gevoel'. Maar daar kan dit restaurant natuurlijk ook niets aan doen, in deze corona tijd. Voor de prijs prima eten!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en mooi verpakt. Jammer dat een deel van de bestelling er niet bij zat. Wij kwamen er laat achter dus konden dit niet nog ophalen.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Goedenavond. Bedankt voor uw review. Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat uw bestelling niet compleet is. Ik zal morgen contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet Arjan slag Proeflokaal bregje meppel

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer fantastisch. Alleen de kroepoek smaakte naar oud frituurvet, deze was niet te eten.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is prima, de temperatuur ook van de gerechten. Ik zie i.p.v. de maiskolf liever een schaaltje salade, of andere ( gemengde) groente. De varkenshaas is een beetje aan de kleine kant.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen en bezorgen: Top Van de 4 pp hadden 3 carpaccio als voorgerecht maar vonden deze niet veel smaak hebben zelfs n beetje waterig. Pokebowl was heerlijk! Beenham was top! Burger veel saus en spareribs droog en niet mals. Sorry... Dessert was prima/ lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima, wordt misschien nog beter als er wat opwarmtips worden meegegeven. Nu zijn div onderdelen sterk afgekoeld. Verder zijn de bezorgmaaltijden eenvoudig te bestellen en je wordt op de hoogte gebracht als de bezorgdiensten onderweg is..!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij misten 1 x spareribs. Ook waren er geen sausjes toegevoegd bij de rest van onze onze bestelling en ontbrak de salade. De toetjes “waffels” waren keihard en niet meer eetbaar. Gelukkig kwam de eigenaar achteraf nog spareribs brengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en perfect verpakt(weinig plastic) bezorgd. Kwaliteit hardstikke goed, het werkt jammer genoeg niet met drie gangenmenu dan zijn de patatjes niet echt warm meer. Maar al met al toch tevreden.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat leuk om dit een keer te bestellen. Heldere omschrijving over hoe het gemaakt kan worden Top; de carpaccio & beef tatami (lekkere dressing) Top; heel leuk om zo samen te eten! Tip; goed alles checken, onze sesamzaadjes misten. Tip; kijken of de biefstuk ook als medium in de oven gebakken zou kunnen worden en tijd daarvan in de folder plaatsen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kleine tip: we konden niet goed bepalen welke saus bij welk gerecht hoort. Geloof dat we goed gegokt hebben. Misschien handig om de naam van het gerecht op de saus te noteren oid. Verder was het heerlijk en prima om zelf te bereiden. Alle 3 enorm genoten!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk diner thuis voor een mooie prijs!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas was erg droog, alle wafels waren knetterhard. Vergeleken bij de voorgaande keren was dit geen goede ervaring vandaag.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord super geregeld en erg lekker. Duidelijke uitleg in foldertje hoe te bereiden en de smaak was echt heerlijk!! Een aanrader voor deze prijs

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voorgerecht super proeverijtje Hoofdgerecht lekker alleen de rauwkost ontbrak Nagerecht proeverijtje teleurstellend Geen saus en een half portie.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet naar verwachting. Het vlees was droog en (wij denken in de oven gegooid). Bij de patat zat geen Mayonaise. Hoofdgerecht hamburger en varkenshaas en spare ribs helaas gort en gort droog. Helaas geen Bregje meer voor ons.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer lekker gegeten

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beleving in het restaurant is van goede invloed op de smaak. Ga helaas niet nogmaals bestellen, ik kom wel weer langs als de horeca weer opent. Alles was lauw bij aankomst, de varkenshaas was erg, erg klein en werd verder afgekoeld door de koude aardappelsalade die er tegenaan lag.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes verpakt, voldoende eten, goede kwaliteit en netjes op de aangegeven tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De spareribs en beenham zijn echt aan te raden. We komen zeker nog eens terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees en de vis waren lauw tot koud qua temperatuur. Vlees en vis waren wel mals. Er miste salade, terwijl de site aangaf dat dit erbij zou zitten. Soep en de patat was het enige wat enigzins warm was. Ook de wafel was koud. Producten misschien met aluminiumfolie bedekken om warm te houden? Al met al viel het ons een beetje tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg koud helaas. Maar met een beetje opwarmen alsnog erg lekker.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse keren gegeten bij jullie aan de zaak en nu voor de 2e keer laten bezorgen. Was weer genieten. Succes.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft goed gesmaakt, de friet mocht iets warmer zijn.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet waar we op hoopte. Een uur moeten wachten. Was later dan gepland en dat op dinsdag. Vervolgens koude smaakloze spareribs. En erg slappe patat. Kipsaté was oke. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 10 minuten later dan gepland bezorgd en het eten was koud. Ook ontbrak de rauwkost.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was goed alleen het vlees was niet warm meer .de patat was wel goed warm en lekker krokant.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ingrediënten voor de voorgerechten waren niet compleet. Desalniettemin hebben we héérlijk gegeten. Tip: nummers of namen op de bakjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen online ging super makkelijk en het eten was precies klaar op de geschatte tijd. Alles was goed verpakt. De hertencarpacio was heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio prima Hoofdgerecht miste de rauwkost Dessert miste de aardbeiensaus bij de cheese cake. Wafel en en ander cakeje waren gortdroog.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het eten was voortreffelijk. Een driegangenmenu voor 16,50 euro. Waar vind je dat nog? Super!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service. Heerlijk gegeten. De bezorger nam de tijd om alles even te presenteren

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij verheugden ons op een heerlijke maaltijd, maar helaas viel dit erg tegen. Hebben contact gehad met Bregje Meppel en gevraagd om terugstorten van ons geld. Het eten hebben we helaas weg moeten gooien.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling pas 25 minuten later klaar, dan het online aangegeven moment. Dus lang moeten wachten, voordat ik het mee kon nemen. Daarnaast was het hoofdgerecht lauw en daardoor ook niet zo smakelijk. Dit kwam niet door de reisafstand, want ik ben binnen 5 minuten thuis. Erg jammer en wat mij betreft geen goede reclame voor Bregje in deze Corona-tijd, terwijl ik bewust de keuze heb gemaakt om lokale ondernemers te steunen en daarbij vooraf ook fooi heb betaald wat het bij nader inzien niet waard was. Heel erg jammer, want dat wat een verrassing voor mijn ouders in deze moeilijke tijd had moeten zijn, werd het dus niet in positieve zin.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de boter en tapenade bij t stokbroodje, de spareribs en de kipsaté waren prima maar de varkenshaas was droog en had weinig smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren blij verrast toen we zagen dat er Vegan besteld kon worden. Het hoofdgerecht was alleen niet wat we er van verwacht hadden. Het hoofd gerecht was naan brood met shoarma en Vegan knoflooksaus. Helaas ontbrak het brood en de saus waardoor het alleen nog maar een beetje shoarma op wat sla was met wat net niet gare patat erbij.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet warm en se aardappels waren ook Niet fantastische, maar dat ia een kwestie van smaak 😉. bij het nagerecht miste de manderijncompote. De bezorging was top, zeer vriendelijke jongenman.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed, we hadden er extra patat bij besteld, dit was maar goed ook, anders was het een beetje weinig

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De vegan shoarma was heerlijk! Lekker in combinatie met het stokbroodje vooraf en de brownie in het proeverij pakket was ook erg lekker. De madeleines waren wel wat droog en de spareribs van mijn man smaakten ook minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en simpel te bereiden!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijk gegeten. Zalm was fantastisch en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd Echt een aanrader

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi optijd klaar, lekker gegeten. Mis bij het desert de chocolade taartjes wel !!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding. Voor een afhaal maaltijd had het een hoge kwaliteit. Wij zijn zeker tevreden.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk !!👍👍

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De @homebox is een aanrader. Keurige handleiding, mooie porties en lekker eten. Doordat je het zelf opwarmt in de oven, is alles warm, vers en kun je relaxt tafelen. Voor herhaling vatbaar!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten. Beenham was erg lekker net zoals de varkenshaas. Kortom voor zeker nog eens

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, alleen had ik me verheugd op de mini brownie in de dessert proeverij, nu was dit iets anders als aangegeven als oo internet stond

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de frieten niet meer warm en het vlees en de vis ook niet. Verder zag het er een iet wat minimalistisch uit.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader en heerlijk gegeten

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Alleen is er geen rauwkost bij beide maaltijden geleverd, dus klein minpuntje. Verder zijn we blij met jullie :)

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle levering. Aanrader.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Was erg lekker en prima op tijd bezorgd. Goed verpakt. Voor nog eens

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super. Goede bezorging. Mooi alles apart verpakt. Volgende keer bestellen we wel een extra portie friet erbij.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd drie gangen diner. Goed verpakt en dus nog lekker warm. Als er ook nog jam en poedersuiker bij Madeleines gezeten had, was het vijf sterren waard geweest.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Eten was er redelijk snel voor een zaterdagavond. We gaan zeker weer bestellen!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mooi optijd bezorgd. Alleen het was helaas amper warm en patat heel erg slap...

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar iets aan de lauwe kant

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed verzorgd en erg lekker

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten koud en dat gaat ten koste van het genot van het eten. Vorige keer was het wel goed maar nu helaas niet.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima idee om in deze bizarre tijden zo’n service te bieden. Kun je bij een speciale gelegenheid toch uit eten in je eigen huis.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het diner kado gegeven. Dat viel erg in de smaak. Het recepten boekje is erg handig! Een tip voor de volgende keer. Op de doosjes aangeven wat welk gerecht is en wat waarbij hoort.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten zag er goed uit. Het betreft het 3 gangen menu. Enige nadeel was dat het menu bij thuiskomst 5 minuten lopen behoorlijk was afgekoeld. Smaak was prima en de gerechten waren mooi compleet. Alleen de temeperatuur weerhoud de laatste ster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en nog perfect warm. Werd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima , super prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk persoon .

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een heerlijke thuis bezorgde maaltijd gehad. Gaan we zeker weer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten opgehaald, hoewel het wel verschilt met hoe het in restaurant is. Wat ideeen voor een mogelijk volgende keer: - een halve maiskolf als groente viel tegen, graag meer groente of salade er bij (bijv. een duitse salade) - salade als hoofdgerecht kan wat meer fantasie gebruiken - graag meer dan 1 vis en 1 vegetarische keuze, bijv. de poke bowl als veg. hoofdgerecht zou mooi zijn - de verpakking was van piepschuim, en kan niet bij het verpakkingsafval, graag recyclebare verpakking (of nog beter bakjes met statiegeld, komen de klanten ook nog een keer terug)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio was veel te koud, het leek alsof het nog bevroren was waardoor de smaak erg waterig was. Varkenshaas was te droog. En de "kaasplank" voor 4.50 viel ook erg tegen en was in onze ogen geen kaasplank.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, Het eten wat we hadden was lekker. Maar de porties waren erg klein. -1 bakje aardappeltjes voor 5 personen. -Bij de veganshorma zat een pittabroodje ipv een naanbroodje. Bij de kipsate zat geen satesaus, geen kroepoek en geen uitjes. -Bij de spare-ribs zat geen maiskolfje. -En bij alle hoofdgerechten zou aardappelsalade zitten, die hebben we niet gezien. Conclusie: we zijn niet tevreden over deze bezorgmaaltijd. mvg

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heerlijk thuis 'uit eten' geweest. Is voor herhaling vatbaar!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service! Alleen had op de bakjes met sausjes mogen staan waarvoor ze bedoeld waren. Verder... top!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Top!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar niet warm.. Kroepoek bij de saté in was niet slim..beter toevoegen in apart bakje

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het 3-gangen menu laten bezorgen was een goed idee! Alles smaakte top en de porties waren zeer goed. Ik kan het iedereen aanraden. Wij namen de zalm met toast, vega shoarma en de cheesecake.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar! Bedankt!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dessert was erg lekker, hoofdgerechten (spareribs) vond niemand lekker.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Alleen jammer dat het eten bij bezorging bijna koud was.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze x was t niet goed. Eten was koud ondanks de aluminiumfolie. De varkenshaas was hartstikke droog. De soep vergeten. Het lavacakje was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor, 3-gangen menu wordt goed verpakt bij je aan de deur afgeleverd.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker, goed bereid, alle lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

T was super voor elkaar. Erg lekker! T enige was dat t niet meer zo heel warm was toen we thuis kwamen. Maar ja moesten ook 20 min rijden.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij afhalen!: 1van de 3 desserts bleek niet geleverd. 2x zelfde product verschillend uitgeleverd: 1x zalm met garnituur, 1x zonder garnituur. Producten bleken snel afgekoeld. JAMMER!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima voor elkaar en lekker van smaak.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde keurig op tijd afgeleverd en was wederom erg lekker.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, grote porties en lage prijs.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel tevreden, het eten was heerlijk en precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles in wegwerp verpakkingen, maar het zag als nog appetijtelijk uit alsof het op bord was geserveerd. Een prima oplossing voor de huidige omstandigheden, maar kan niet tippen aan de flair van dineren in een restaurant/eet gelegenheid.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed verzorgd en heerlijk.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten , afhalen was zo slecht nog niet, prijs kwaliteit is top

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zalm was heerlijk, bregje burger ook echter: de drank was niet gekoeld, de carpaccio 2 maal super bloederig. Mijn vriend is er zelfs ziek van geworden, onderweg gestopt om te kotsen...

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere maaltijd goed verpakt bezorgtijd is precies

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!! Heerlijk gegeten!!👍👍👍

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk uit eten geweest in eigen huis. Goed verpakt en nog lekker op temperatuur. De warme wafel als nagerecht viel goed in de smaak van zoonlief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed voor elkaar. En lekker👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd van Bregje een top maaltijd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Salade was heerlijk, gebakken aardappeltjes goed, maar vlees wat weinig smaakvol.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht en toetje heerlijk. Het hoofdgerecht was naar mijn idee niet compleet. Op de website werd vermeld dat er bijgerechten bij hoorden. Dit ontbrak qua groente

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dag Arjan, met de zelfde middelen kan de smaak en kwaliteit beter. De aardappelen waren compleet verziekt te veel doorgebakken, zwart geblakerd dus dat hebben we allemaal weggegooid. Groetjes Gerard en Siety

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio was bevroren

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Op de afgesproken tijd was het klaar om op te halen. Het smaakte prima. Mocht er al iets op te merken zijn: de kroepoek bij de kipsaté was taai. Kan er misschien beter niet bij gedaan worden of apart ingepakt worden. Verder niets dan lof!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Ideaal dat je online bestellen kan en direct afrekenen. De manier waarop je kan afhalen is goed ingericht. Maaltijden goed verpakt en alles kwam warm of koud (voorgerechten) aan thuis. Dikke prima. Het eten was ook lekker. De enige opmerking die we hebben is dat de portie grootte tussen 4 hoofdgerechten enorm verschilt! Mijn man kreeg 2 mini stukjes varkenshaas en een paar stukjes gebakken aardappelen. Terwijl mijn doosje amper dicht kon, ramvol hamburger, mega veel aardappel en een maiskolfje. De Kids hadden beide zalm en die porties verschilden ook enorm in portie grootte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en smakelijk! Wel 1 tip; laat de bezorger zich ook aan de 30km zone houden in de woonwijk!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, we hebben genoten! Zo gauw het weer kan, komen wij zeker een keer een hapje eten!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vega + spareribs goed maar aan de koude kant. Groente goed. Gebakken aardappeltjes, koud en iets te veel aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kleine porties, niet zoals we gewend zijn. We zijn geen grote eters, maar 6 aardappeltjes bij de burger is te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees op zich prima, maar algehele maaltijd slap en lafjes. De oorzaak van dat alles in een papierenbakje zit? Kroepoek doorweekt van de satesaus bijv.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten, alles heerlijk warm

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, we bestellen snel weer! Alleen jammer dat de kruidenboter en tapenade bij het brood ontbraken.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Aanrader om gezellig thuis met z’n allen te eten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij wisten niet dat er al aardappeltjes standaard bij het gerecht zaten (niet goed gelezen?) en hadden dus extra portie besteld. Was dus niet nodig geweest. Er zit ook standaard salade bij. Kortom, prima verzorgd. Alles netjes gescheiden verpakt. Het smaakte heerlijk. Op deze manier een beetje uit eten in eigen tuin. Smaakte naar meer. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Aanrader voor deze tijd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was erg lekker! Het eten was mooi/handig verpakt en bleef goed warm. Helaas zat er op onze burger geen bacon wat er wel bij stond, dit was jammer. Verder goed voor elkaar.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super goed eten, alleen de carpaccio was nog half bevroren

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super, heerlijk gegeten thuis. Bedankt!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima. De prijs daarintegen voor wat je krijgt is bijna schandalig. 11, 50 voor wat vlees, een stukje mais, paar aardappelen en sla. Waarbij normaal bij bregje de prijs / kwaliteit / hoeveelheid eten helemaal top is was dit veel te duur voor wat je krijgt.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed verzorgt en was echt lekker , keurig op tijd bezorgd en vriendelijk. Een aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel kleine porties. Bij gerechten wel heel simpel en ook weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uit eten in eigen huis, heerlijk gegeten. Op de aangegeven tijd was het klaar en hoefden we niet te wachten bij het halen. Ruime porties, dit gaan we vaker doen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond “dinertje” voor onze oma van in de 80 laten bezorgen om zo toch een beetje bij haar te kunnen zijn. Blije oma! Dank jullie wel!!!! Morgen is de andere opa en oma aan de beurt😃

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoofdgerecht was nog lekker warm. Zelfs na het eten van het voorgerecht. Kwaliteit was goed en het smaakte gewoon lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg weinig en de kipsate was niet helemaal gaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, en bezorging was prima. Leuk om zo toch op afstand lekker bij Brechtje te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Nog op temperatuur toen het werd bezorgd. Sla lekker fris en knapperig.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten weer en keurig op tijd bezorgd zoals afgesproken. Dank!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we niet uit eten kunnen, dan halen we het eten naar huis! Heerlijk gegeten, alles prima en netjes verzorgd en bezorgd ;)