Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Meppel

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Meppel

4 sterren na 115 reviews

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ingrediënten voor de voorgerechten waren niet compleet. Desalniettemin hebben we héérlijk gegeten. Tip: nummers of namen op de bakjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen online ging super makkelijk en het eten was precies klaar op de geschatte tijd. Alles was goed verpakt. De hertencarpacio was heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio prima Hoofdgerecht miste de rauwkost Dessert miste de aardbeiensaus bij de cheese cake. Wafel en en ander cakeje waren gortdroog.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en het eten was voortreffelijk. Een driegangenmenu voor 16,50 euro. Waar vind je dat nog? Super!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service. Heerlijk gegeten. De bezorger nam de tijd om alles even te presenteren

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij verheugden ons op een heerlijke maaltijd, maar helaas viel dit erg tegen. Hebben contact gehad met Bregje Meppel en gevraagd om terugstorten van ons geld. Het eten hebben we helaas weg moeten gooien.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de bestelling pas 25 minuten later klaar, dan het online aangegeven moment. Dus lang moeten wachten, voordat ik het mee kon nemen. Daarnaast was het hoofdgerecht lauw en daardoor ook niet zo smakelijk. Dit kwam niet door de reisafstand, want ik ben binnen 5 minuten thuis. Erg jammer en wat mij betreft geen goede reclame voor Bregje in deze Corona-tijd, terwijl ik bewust de keuze heb gemaakt om lokale ondernemers te steunen en daarbij vooraf ook fooi heb betaald wat het bij nader inzien niet waard was. Heel erg jammer, want dat wat een verrassing voor mijn ouders in deze moeilijke tijd had moeten zijn, werd het dus niet in positieve zin.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de boter en tapenade bij t stokbroodje, de spareribs en de kipsaté waren prima maar de varkenshaas was droog en had weinig smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren blij verrast toen we zagen dat er Vegan besteld kon worden. Het hoofdgerecht was alleen niet wat we er van verwacht hadden. Het hoofd gerecht was naan brood met shoarma en Vegan knoflooksaus. Helaas ontbrak het brood en de saus waardoor het alleen nog maar een beetje shoarma op wat sla was met wat net niet gare patat erbij.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet warm en se aardappels waren ook Niet fantastische, maar dat ia een kwestie van smaak 😉. bij het nagerecht miste de manderijncompote. De bezorging was top, zeer vriendelijke jongenman.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed, we hadden er extra patat bij besteld, dit was maar goed ook, anders was het een beetje weinig

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De vegan shoarma was heerlijk! Lekker in combinatie met het stokbroodje vooraf en de brownie in het proeverij pakket was ook erg lekker. De madeleines waren wel wat droog en de spareribs van mijn man smaakten ook minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en simpel te bereiden!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijk gegeten. Zalm was fantastisch en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd Echt een aanrader

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi optijd klaar, lekker gegeten. Mis bij het desert de chocolade taartjes wel !!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding. Voor een afhaal maaltijd had het een hoge kwaliteit. Wij zijn zeker tevreden.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk !!👍👍

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De @homebox is een aanrader. Keurige handleiding, mooie porties en lekker eten. Doordat je het zelf opwarmt in de oven, is alles warm, vers en kun je relaxt tafelen. Voor herhaling vatbaar!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten. Beenham was erg lekker net zoals de varkenshaas. Kortom voor zeker nog eens

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, alleen had ik me verheugd op de mini brownie in de dessert proeverij, nu was dit iets anders als aangegeven als oo internet stond

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de frieten niet meer warm en het vlees en de vis ook niet. Verder zag het er een iet wat minimalistisch uit.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader en heerlijk gegeten

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Alleen is er geen rauwkost bij beide maaltijden geleverd, dus klein minpuntje. Verder zijn we blij met jullie :)

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle levering. Aanrader.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Was erg lekker en prima op tijd bezorgd. Goed verpakt. Voor nog eens

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super. Goede bezorging. Mooi alles apart verpakt. Volgende keer bestellen we wel een extra portie friet erbij.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd drie gangen diner. Goed verpakt en dus nog lekker warm. Als er ook nog jam en poedersuiker bij Madeleines gezeten had, was het vijf sterren waard geweest.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Eten was er redelijk snel voor een zaterdagavond. We gaan zeker weer bestellen!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mooi optijd bezorgd. Alleen het was helaas amper warm en patat heel erg slap...

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar iets aan de lauwe kant

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed verzorgd en erg lekker

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten koud en dat gaat ten koste van het genot van het eten. Vorige keer was het wel goed maar nu helaas niet.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima idee om in deze bizarre tijden zo’n service te bieden. Kun je bij een speciale gelegenheid toch uit eten in je eigen huis.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het diner kado gegeven. Dat viel erg in de smaak. Het recepten boekje is erg handig! Een tip voor de volgende keer. Op de doosjes aangeven wat welk gerecht is en wat waarbij hoort.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten zag er goed uit. Het betreft het 3 gangen menu. Enige nadeel was dat het menu bij thuiskomst 5 minuten lopen behoorlijk was afgekoeld. Smaak was prima en de gerechten waren mooi compleet. Alleen de temeperatuur weerhoud de laatste ster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en nog perfect warm. Werd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima , super prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk persoon .

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een heerlijke thuis bezorgde maaltijd gehad. Gaan we zeker weer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten opgehaald, hoewel het wel verschilt met hoe het in restaurant is. Wat ideeen voor een mogelijk volgende keer: - een halve maiskolf als groente viel tegen, graag meer groente of salade er bij (bijv. een duitse salade) - salade als hoofdgerecht kan wat meer fantasie gebruiken - graag meer dan 1 vis en 1 vegetarische keuze, bijv. de poke bowl als veg. hoofdgerecht zou mooi zijn - de verpakking was van piepschuim, en kan niet bij het verpakkingsafval, graag recyclebare verpakking (of nog beter bakjes met statiegeld, komen de klanten ook nog een keer terug)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio was veel te koud, het leek alsof het nog bevroren was waardoor de smaak erg waterig was. Varkenshaas was te droog. En de "kaasplank" voor 4.50 viel ook erg tegen en was in onze ogen geen kaasplank.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, Het eten wat we hadden was lekker. Maar de porties waren erg klein. -1 bakje aardappeltjes voor 5 personen. -Bij de veganshorma zat een pittabroodje ipv een naanbroodje. Bij de kipsate zat geen satesaus, geen kroepoek en geen uitjes. -Bij de spare-ribs zat geen maiskolfje. -En bij alle hoofdgerechten zou aardappelsalade zitten, die hebben we niet gezien. Conclusie: we zijn niet tevreden over deze bezorgmaaltijd. mvg

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heerlijk thuis 'uit eten' geweest. Is voor herhaling vatbaar!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service! Alleen had op de bakjes met sausjes mogen staan waarvoor ze bedoeld waren. Verder... top!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Top!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar niet warm.. Kroepoek bij de saté in was niet slim..beter toevoegen in apart bakje

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het 3-gangen menu laten bezorgen was een goed idee! Alles smaakte top en de porties waren zeer goed. Ik kan het iedereen aanraden. Wij namen de zalm met toast, vega shoarma en de cheesecake.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar! Bedankt!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dessert was erg lekker, hoofdgerechten (spareribs) vond niemand lekker.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Alleen jammer dat het eten bij bezorging bijna koud was.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze x was t niet goed. Eten was koud ondanks de aluminiumfolie. De varkenshaas was hartstikke droog. De soep vergeten. Het lavacakje was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor, 3-gangen menu wordt goed verpakt bij je aan de deur afgeleverd.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker, goed bereid, alle lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

T was super voor elkaar. Erg lekker! T enige was dat t niet meer zo heel warm was toen we thuis kwamen. Maar ja moesten ook 20 min rijden.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij afhalen!: 1van de 3 desserts bleek niet geleverd. 2x zelfde product verschillend uitgeleverd: 1x zalm met garnituur, 1x zonder garnituur. Producten bleken snel afgekoeld. JAMMER!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima voor elkaar en lekker van smaak.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde keurig op tijd afgeleverd en was wederom erg lekker.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, grote porties en lage prijs.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel tevreden, het eten was heerlijk en precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles in wegwerp verpakkingen, maar het zag als nog appetijtelijk uit alsof het op bord was geserveerd. Een prima oplossing voor de huidige omstandigheden, maar kan niet tippen aan de flair van dineren in een restaurant/eet gelegenheid.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed verzorgd en heerlijk.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten , afhalen was zo slecht nog niet, prijs kwaliteit is top

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zalm was heerlijk, bregje burger ook echter: de drank was niet gekoeld, de carpaccio 2 maal super bloederig. Mijn vriend is er zelfs ziek van geworden, onderweg gestopt om te kotsen...

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere maaltijd goed verpakt bezorgtijd is precies

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!! Heerlijk gegeten!!👍👍👍

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk uit eten geweest in eigen huis. Goed verpakt en nog lekker op temperatuur. De warme wafel als nagerecht viel goed in de smaak van zoonlief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed voor elkaar. En lekker👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd van Bregje een top maaltijd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Salade was heerlijk, gebakken aardappeltjes goed, maar vlees wat weinig smaakvol.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht en toetje heerlijk. Het hoofdgerecht was naar mijn idee niet compleet. Op de website werd vermeld dat er bijgerechten bij hoorden. Dit ontbrak qua groente

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dag Arjan, met de zelfde middelen kan de smaak en kwaliteit beter. De aardappelen waren compleet verziekt te veel doorgebakken, zwart geblakerd dus dat hebben we allemaal weggegooid. Groetjes Gerard en Siety

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio was bevroren

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Op de afgesproken tijd was het klaar om op te halen. Het smaakte prima. Mocht er al iets op te merken zijn: de kroepoek bij de kipsaté was taai. Kan er misschien beter niet bij gedaan worden of apart ingepakt worden. Verder niets dan lof!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Ideaal dat je online bestellen kan en direct afrekenen. De manier waarop je kan afhalen is goed ingericht. Maaltijden goed verpakt en alles kwam warm of koud (voorgerechten) aan thuis. Dikke prima. Het eten was ook lekker. De enige opmerking die we hebben is dat de portie grootte tussen 4 hoofdgerechten enorm verschilt! Mijn man kreeg 2 mini stukjes varkenshaas en een paar stukjes gebakken aardappelen. Terwijl mijn doosje amper dicht kon, ramvol hamburger, mega veel aardappel en een maiskolfje. De Kids hadden beide zalm en die porties verschilden ook enorm in portie grootte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en smakelijk! Wel 1 tip; laat de bezorger zich ook aan de 30km zone houden in de woonwijk!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, we hebben genoten! Zo gauw het weer kan, komen wij zeker een keer een hapje eten!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vega + spareribs goed maar aan de koude kant. Groente goed. Gebakken aardappeltjes, koud en iets te veel aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kleine porties, niet zoals we gewend zijn. We zijn geen grote eters, maar 6 aardappeltjes bij de burger is te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees op zich prima, maar algehele maaltijd slap en lafjes. De oorzaak van dat alles in een papierenbakje zit? Kroepoek doorweekt van de satesaus bijv.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten, alles heerlijk warm

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, we bestellen snel weer! Alleen jammer dat de kruidenboter en tapenade bij het brood ontbraken.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Aanrader om gezellig thuis met z’n allen te eten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij wisten niet dat er al aardappeltjes standaard bij het gerecht zaten (niet goed gelezen?) en hadden dus extra portie besteld. Was dus niet nodig geweest. Er zit ook standaard salade bij. Kortom, prima verzorgd. Alles netjes gescheiden verpakt. Het smaakte heerlijk. Op deze manier een beetje uit eten in eigen tuin. Smaakte naar meer. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Aanrader voor deze tijd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was erg lekker! Het eten was mooi/handig verpakt en bleef goed warm. Helaas zat er op onze burger geen bacon wat er wel bij stond, dit was jammer. Verder goed voor elkaar.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super goed eten, alleen de carpaccio was nog half bevroren

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super, heerlijk gegeten thuis. Bedankt!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima. De prijs daarintegen voor wat je krijgt is bijna schandalig. 11, 50 voor wat vlees, een stukje mais, paar aardappelen en sla. Waarbij normaal bij bregje de prijs / kwaliteit / hoeveelheid eten helemaal top is was dit veel te duur voor wat je krijgt.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed verzorgt en was echt lekker , keurig op tijd bezorgd en vriendelijk. Een aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel kleine porties. Bij gerechten wel heel simpel en ook weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uit eten in eigen huis, heerlijk gegeten. Op de aangegeven tijd was het klaar en hoefden we niet te wachten bij het halen. Ruime porties, dit gaan we vaker doen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond “dinertje” voor onze oma van in de 80 laten bezorgen om zo toch een beetje bij haar te kunnen zijn. Blije oma! Dank jullie wel!!!! Morgen is de andere opa en oma aan de beurt😃

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoofdgerecht was nog lekker warm. Zelfs na het eten van het voorgerecht. Kwaliteit was goed en het smaakte gewoon lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg weinig en de kipsate was niet helemaal gaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, en bezorging was prima. Leuk om zo toch op afstand lekker bij Brechtje te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Nog op temperatuur toen het werd bezorgd. Sla lekker fris en knapperig.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten weer en keurig op tijd bezorgd zoals afgesproken. Dank!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als we niet uit eten kunnen, dan halen we het eten naar huis! Heerlijk gegeten, alles prima en netjes verzorgd en bezorgd ;)